Café Minnesvärt

Jonas Brun – Hon minns inte

Jonas Brun är författare och psykolog och arbetar med demensutredningar på en kognitiv mottagning i Stockholm. Han är även författare och aktuell med memoaren över sin Alzheimersjuka mor, Hon minns inte. En bok om när någon man älskar försvinner men fortfarande finns kvar.

jonas brunUnder kvällens författarsamtal kommer Jonas Brun att tala om sina tankar och upplevelser kring sin mors Alzheimer. "Det är väldigt ansträngande att vara nära anhörig till någon som är sjuk. Det tar nästan allt."

Hon minns inte är både en bok om hjärnan och minnesförlusten och en biografi av en kvinna och en mamma. Men också en berättelse om att vara anhörig.

Jonas Brun är författare, psykolog och översättare av bland annat nobelpristagaren Louise Glück. Han debuterade 2004 och har sedan dess publicerat en rad uppmärksammade och prisbelönta romaner och diktsamlingar.

Boken Hon minns inte kommer att finnas till försäljning och signering under kvällen. Du betalar med betalkort eller Swish.

När:

Torsdagen 9 juni. Vi öppnar kl 18.00, föredraget startar 18.30 och pågår cirka en timme inklusive frågestund.

Var:

Systersalongen, Erstagatan 1 K (Ersta hotell och konferens), 3 tr, på Södermalm i Stockholm.

Anmälan:

Mejla cafeminnesvart@erstadiakoni.se eller ring vår administratör Marie Gustafsson.
Telefon: 08-714 63 20

Föredragen är kostnadsfria. Vi bjuder på kaffe/te och smörgås. Anmäl dig redan nu för att vara säker på att få en plats.

Foto: Sara Mac Key