Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Ny utsida. Samma insida.

Just nu är vi lite extra stolta. Den senaste tiden har vi jobbat hårt med att förfina Erstas utseende, och idag presenterar vi vår nya grafiska profil. Inom kort lanserar vi också vår nya webbplats. Även om utsidan har förändrats, så är insidan densamma.

På Ersta har vi alltid haft en stark gemensam tro på att hjälpa människan. Vi arbetar inom en mängd olika områden med ambitionen att bidra till att människor får den välfärd de behöver och förtjänar.

− Det känns roligt och symboliskt viktigt att få stå här idag och hissa Ersta diakonis nya flagga. Ersta tar nu ytterligare ett steg i sin utveckling, för att kunna hjälpa ännu fler. Människor förtjänar det bästa och vi strävar efter att bidra till det, säger Stefan Nilsson, direktor på Ersta diakoni.

ny flagga

 Flaggan med Erstas nya logotyp hissas av direktor Stefan Nilsson 

Ny duva

Även de vackra planteringarna nedanför Ersta kyrka har fått nytt utseende

stefan-Helena

Ersta diakonis kommunikations- och marknadschef Helena Ruhmén
tillsammans med direktor Stefan Nilsson under flaggceremonin

| Fler

Kontakt

Ersta diakoni
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 61 00
@ Ersta diakoni