Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Bli volontär hos oss

Vi har stort behov av volontärer i många av de verksamheter som vi bedriver.

Volontärerna bidrar med det som utgör mervärdet eller kvalitetshöjningen i den löpande verksamheten, det som personalen inte har tid eller möjlighet att ge. Volontärskapet är därför mycket uppskattat av såväl personal, patienter och deltagare i verksamheterna samt inte minst av volontärerna själva.
Uppdraget kan se olika ut beroende på verksamheten, det kan t.ex. vara att samtala, ledsaga vid promenad, hålla sällskap vid middagen eller läsa högt för våra svårt sjuka. Det kan även innebära att bistå i caféverksamhet i våra verksamheter för demenssjuka, ett värdskap i Ersta museum eller att stå till tjänst i vår oblattillverkning eller Second handbutik. Vi ser gärna nya kyrkvärdar till våra gudstjänster i Ersta kyrka!
Vi söker också dig som kan vara behjälplig vid dagträffar för äldre.

Volontärskapet utgör också ett bra sätt för givare, medlemmar i Ersta diakonisällskap, samarbetspartners och vänföretag att lära känna vår verksamhet.

Vi räknar med att volontärer kan engagera sig med kontinuitet och är bekväma med att schemaläggas för bästa möjliga planering.

Använd formuläret nedan för att skicka in din intresseanmälan, vi återkommer med inbjudan till vår nästa informationsträff.

För- och efternamn
Adress
Telefonnummer
Mobilnummer
E-postadress
Berätta varför du vill bli volontär
 

| Fler

Kontakt

Volontär
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 63 01
@ volontär