Sommarjobba hos oss!

Vill du ha ett sommarjobb som är viktigt på riktigt och ger erfarenheter för livet? Här hittar du alla sommarvikariat inom vår äldreomsorg!

Att sommarjobba inom äldreomsorgen ger dig kunskap och erfarenheter du har nytta av resten av ditt arbetsliv. Eller så kanske du upptäcker att det här är vad du vill fortsätta att jobba med?

Nu söker vi dig som vill vara med och skapa en trygg vardag med ett aktivt livsinnehåll för våra kunder inom hemtjänsten eller de boende på något av våra sju äldreboenden. Vi erbjuder äldreomsorg i Stockholmsområdet, Uppsala, Gävle och Sundsvall.

Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska, alternativt studerar till sjuksköterska, socionom eller går någon annan utbildning inom vården. Helst ser vi att du har erfarenhet av arbete i hemtjänst eller äldreomsorg.

Några erfarenheter ett jobb inom äldreomsorgen kan ge dig:


Du blir en ännu bättre …

  • ... problemlösare. Att jobba med människor innebär att förutsättningar och situationer kan ändras snabbt och nya beslut behöver fattas med kort startsträcka.
  • ... människokännare. Du lär dig läsa av situationer och personer. Hur mår den här personen, vad behöver hen idag, behöver vi göra något annorlunda?
  • ... strateg. Ett jobb inom äldreomsorgen är ett självständigt arbete med stort ansvar. Dina val och hur du tar dig an uppgifter gör direkt skillnad för andra människor.

Vad som skiljer Ersta från många andra aktörer inom äldreomsorgen:

  • Vi är icke-vinstsyftande vilket innebär att vår vinst återinvesteras i våra verksamheter.
  • Vi har en stark värdegrund som genomsyrar alla verksamheter och allt vi gör. Läs mer här >>
  • Vi har 170 års erfarenhet av att hjälpa personer i olika utsatta livssituationer. Här kan du läsa mer om vår historia >>

Låter det som att vi kan få en rolig och lärorik sommar tillsammans? Via länken här nedanför hittar du alla lediga sommarjobb inom Erstas äldreomsorg - håll utkik då fler läggs till allt eftersom. Varmt välkommen med din ansökan - hoppas vi ses i sommar!