Välkommen till vår nya hemsida

Nu lanserar vi Ersta diakonis nya hemsida, byggd för att fungera lika bra i mobilen som i datorn. Välkommen in! Vi hoppas att du ska tycka om den.

Möjligheterna med digitalisering märks i allt snabbare takt även inom vården och omsorgen. Så också här på Ersta. Och så pass att vi förnyat vår grafiska profil för att bättre passa dagens digitala kommunikationslandskap. Kanske har du redan sett vår nya logotyp med den hemvändande duvan med olivkvisten?

Tillgänglighet och valfrihet

Den enskilt största förtjänsten med denna utveckling är ökad tillgänglighet och valfrihet för dig - som patient, kund eller anhörig - när digitala kanaler och tjänster kompletterar och ibland till och med ersätter de fysiska. Det kan handla om att inte behöva besöka doktorn eller sköterskan på plats utan att istället mötas via video eller chatt, att få resultatet av ett provsvar eller att själv kunna boka om ett besök. På Ersta pågår ett intensivt utvecklingsarbete. Den digitala vården erbjuds idag inom Ersta sjukhus Gastroenhet och utvecklingen breddas nu till fler vårdområden.

Förbättrad sökfunktion

Här på hemsidan ska det vara enkelt för dig som besökare att hitta det du vill ha hjälp med. Stor vikt har därför lagts på en bra sökfunktion och ett innehåll med olika former av vägledning, oavsett om du är anhörig till en boende på något av våra äldreboenden, patient på vårt sjukhus eller behöver hjälp och stöd med något annat hos oss. Kanske är du nyfiken på Ersta som arbetsplats?

Som du märker finns fantastiskt mycket att berätta om Ersta diakoni och våra olika verksamheter och vad dessa kan göra för dig. Allt om detta och lite till finns att läsa om här. Välkommen in!

 

Med vänlig hälsning,

Helena Ruhmén med team,
Chef Ersta Kommunikation och marknad.