Sahereh Roshandel, anställd i ny roll på Ersta sjukhus.

Sahereh Roshandel kommer från den 12 september att kombinera uppdraget som verksamhetschef på Ersta Vårdcentral med den nyinrättade tjänsten som sjukhusövergripande chefssjuksköterska på Ersta sjukhus

Sahereh kommer närmast från en tjänst som verksamhetschef omvårdnad för Neurologi inom Hjärta Kärl och Neuro vid Karolinska Universitetssjukhuset. Hon har en gedigen erfarenhet av kliniskt arbete, forskning, utbildning och ledarskap inom sjukvården.

- Jag ser med stor entusiasm och ödmjukhet fram emot att bli en del av Ersta diakonis verksamhet. Att Ersta sjukhus nu lyfter in en representant för omvårdnad i sjukhusets ledningsgrupp är för mig en uppenbar indikation på en organisation som ligger i framkant, säger Sahereh Roshandel.

Den nya tjänsten som chefssjuksköterska på Ersta sjukhus kommer fokusera på att lyfta och utveckla omvårdnadsarbetet inom Ersta sjukhus. I rollen ingår att leda och koordinera utvecklingsarbetet kring omvårdnad tillsammans med andra vårdenhetschefer inom Ersta sjukhus.

- Det är med glädje jag hälsar Sahereh Roshandel välkommen till Ersta sjukhus. Vi har en unik plats för patienter och personal som just nu växer för att ge fler tillgång till idéburen vård. Saherehs driv, kompetens och erfarenhet kommer stärka Ersta sjukhus fortsatta utveckling, säger Sara Lindholm Larsson, Ersta sjukhuschef.

Vilka möjligheter ser du med ditt nya uppdrag?

- Den viktigaste erfarenheten och kompetensen finns redan inom verksamheterna. Jag vill medverka till att skapa de bästa förutsättningarna genom dialog och samarbete. Jag hoppas kunna bidra med min erfarenhet från akutsjukvård, förändring och ledarskapsutveckling.
Därtill är jag angelägen om att kunna bidra till en ökad samverkan mellan akutsjukvård, primärvård och kommunal omsorg, då jag anser att gränsöverskridande samarbete är vår väg framåt, säger Sahereh Roshandel.

 

Mer om Ersta sjukhus

Remiss för vård på Ersta sjukhus

För att bli patient hos oss krävs i de flesta fall en remiss. Läs här om hur du går tillväga >>

Ska du ta prov eller göra en provtagning?

I anslutning till Ersta sjukhus finns Karolinska Universitetslaboratoriet. Mer information >>

Ta hjälp av vår patientvägledare

Patientvägledaren kan svara på frågor om dina rättigheter i vården och förmedla kontakt med verksamheter som kan hjälpa dig.