Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Ersta Sköndal Bräcke högskola får en ny delägare

Den idéburna stiftelsen Stockholms Sjukhem går in som ny delägare i Ersta Sköndal Bräcke högskola.

Högskolan får därmed fyra ägare: Ersta diakoni, Stora Sköndal, Bräcke diakoni och Stockholms Sjukhem som äger lika stor andel vardera, 25 procent. 
– Det är väldigt positivt att Stockholms Sjukhem går in som ny ägare till högskolan som behöver stabila och aktiva ägare att långsiktigt profilera sig tillsammans med. För Ersta diakoni är forskning och utbildning en del av vårt uppdrag och med ytterligare en samarbetspartner kan vi åstadkomma mer, säger Stefan Nilsson direktor på Ersta diakoni. 

| Fler

Kontakt

Ersta diakoni
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 61 00
@ Ersta diakoni