Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Juni

 • Så hjälper Ersta Möjlighet utsatta kvinnor

  Den 1 februari startade vi Ersta Möjlighet, ett skyddat boende för kvinnor som utsatts för våld och som har missbruksrelaterade problem. En viktig lärdom från den första tiden är att först fokusera på våldsutsattheten.

 • Ersta diakoni i Almedalen

  Torsdagen den 4 juli arrangerar Ersta Vändpunkten ett seminarium som tar upp frågan om varför det görs så få orosanmälningar från förskolan när det gäller barn som lever i en familj med missbruk.

 • Ersta diakoni på Järvaveckan

  Ersta diakoni växer och behöver anställa fler! Fredag eftermiddag 14.30-18.30 kan du möta vår HR-partner Aida Terzic med kollegor på Järvaveckans rekryteringstorg.

 • Bygget av Ersta nya sjukhus har startat

  Ersta nya sjukhus är en unik satsning inom sjukvården, och Ersta diakonis enskilt största satsning sedan bildandet 1851. Nu börjar etableringen på byggområdet.

 • Ersta nya sjukhus uppmärksammas i medier

  – Äntligen, säger sjukhuschef Jan-Åke Zetterström till Mitt i Södermalm, om att bygget av Ersta nya sjukhus nu drar igång. Det är fantastiskt att Ersta diakoni, som är icke vinstdrivande, gör det här för Stockholmarna och för framtiden.

Kontakt

Ersta diakoni
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 61 00
@ Ersta diakoni