Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Nu öppnar vi för besök på Erstas äldreboenden

Nu öppnar vi för besök på Erstas äldreboenden! Idag, 1 oktober hävs besöksförbudet.

Från och med i dag, den 1 oktober, råder inte längre besöksförbud på landets äldreboenden. Vi är otroligt glada att äntligen få välkomna anhöriga och närstående in på våra boenden igen. Vi vet hur efterlängtat det är. 

Nu är det vårt gemensamma ansvar att hjälpas åt att göra besöken säkra och trygga så att vi inte får in smittan på boendena. På samtliga våra boenden finns tydliga rutiner baserade på myndigheternas rekommendationer. Dessa innebär kortfattat att besöken är planerade, att de begränsas till ett fåtal besökare åt gången och att de sker i den boendes lägenhet, eller utomhus. Vi har ordnat så att varje besökare får tillgång till handsprit och möjlighet att låna ett visir. Självklart gäller som tidigare att man ska avstå från besök vid sjukdom eller symptom, samt hålla avstånd.

Är du anhörig har ska du ha fått ett brev från oss där vi tydligt beskriver hur besök hos oss går till. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta boendet.
Vi vill passa på att rikta ett stort tack till alla boende, besökare och medarbetare för att vi hjälps åt att skapa trygga och säkra besök. 

| Fler

Kontakt

Ersta diakoni
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 61 00
@ Ersta diakoni