Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Juni

 • Uppehåll i bokning av provtagning för covid-19

  Intresset för att boka tider för provtagning av covid-19 har varit mycket stort sedan i måndags och belastningen har varit stor och en del tekniska problem har uppstått vid bokning.

 • ”Fördel att jobba på ett mindre sjukhus”

  Monica Johansson är undersköterska på Ersta sjukhus forskningsenhet. Med sina 33 års erfarenhet är hon väl lämpad att ge lite perspektiv på den nuvarande situationen.

 • Emma Stahre jobbade extra för att bekämpa covid-19

  Emma Stahre är specialistsjuksköterska inom anestesi. Hon har jobbat extra för att kunna bidra så mycket som möjligt i kampen mot covid-19. Hon tänker redan på framtiden, på det man kallar vårdskulden.

 • Olivia tog tjänstledigt - för att vårda covidsjuka

  När coronapandemin kom bad Olivia Lennholm om tjänstledigt från sitt jobb som specialistsjuksköterska på postop/IVA på Ersta sjukhus – för att jobba med covidsjuka på Södersjukhuset.

 • Ersta Hospice fick arbeta på helt nytt sätt

  Ersta Hospice har vårdat COVID-19-smittade patienter sedan i april, och det har påverkat avdelningen på många sätt. – Det har gjort att vi inte har kunnat arbeta som vi brukar i den palliativa vården, berättar överläkare Katarina Hellberg.

 • Så gör du för att testa dig för covid-19

  Nu ska alla invånare i Region Stockholm få möjlighet att testa sig för covid-19, både för pågående sjukdom och för antikroppar som tecken på genomgången sjukdom.

Kontakt

Ersta diakoni
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 61 00
@ Ersta diakoni