Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Uppehåll i bokning av provtagning för covid-19

Intresset för att boka tider för provtagning av covid-19 har varit mycket stort sedan i måndags och belastningen har varit stor och en del tekniska problem har uppstått vid bokning.

För att förhindra patiensäkerhetsrisker görs därför ett uppehåll vad gäller möjlighet att boka tider för provtagning. Uppehållet gäller fram till måndag den 22/6. Innan dess är det alltså inte möjligt att boka tid. 

Karolinska Universitetslaboratoriet skalar upp sin provtagnings- och analyskapacitet allteftersom och Stockholms läns sjukvårdsområde, SLSO, bistår med provtagningspersonal ytterligare utöver det digitala flöden i detta samarbete.

| Fler

Kontakt

Ersta diakoni
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 61 00
@ Ersta diakoni