Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Fest och event för företag och privata sällskap

Gästfoto från bröllop på terrassen

Bröllop, företagsfest och event, grillfest på terrassen, dop, jul- eller sommarfest och högtider av alla de slag. Det är bara fantasin som sätter stopp för vilken typ av evenemang som vi kan arrangera på Ersta terrass.

Milsvid utsikt från höjden på Erstaklippan

Vi arrangerar olika evenemang för både företag och privatpersoner i våra lokaler. Vår fantastiska utsikt över Stockholm och dess inlopp tillsammans med den stora terrassen med eftermiddagssol gör oss till ett populärt val för Stockholmare som firar något speciellt.

Ersta terrass ligger i hörnet av Erstagatan/Fjällgatan, granne med grönområdet runt Ersta kyrka och med hög ostörd utsikt över Stockholm. Vi har plats för 210 sittande gäster inomhus fördelade på flera matsalar. Största matsal rymmer 90 personer. Vår stora terrass har plats för 250 minglande gäster.

Full service av våra rutinerade medarbetare

Hos oss kan du ägna dig åt den goda maten, dryck och att umgås med dina gäster. Våra medarbetare ser till så att din tillställning blir precis så bra som du förväntar dig. När du abonnerar våra lokaler så får du hela paketet med mat, dryck, serveringspersonal och allt annat som du önskar för att du och ditt sällskap ska trivas.

Låt oss göra ditt evenemang till något extra!

Hör av dig till oss på meet@erstadiakoni.se eller fyll i intresseanmälan till höger så kommer vi med ett passande erbjudande utifrån dina önskemål.

| Fler

Kontakt

Ersta konferens
Box 4619
116 91 Stockholm

Besöksadress
Erstagatan 1K

Telefon 08-714 63 41
E-post konferens@erstadiakoni.se

Klicka här för karta och vägbeskrivning

Förfrågan

Typ av arrangemang:
Önskat datum:
Antal personer:
För- och efternamn:
Företag:
Telefonnummer, inklusive riktnummer:*
E-postadress:
Önskemål och övrigt: