Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Februari

 • Ersta terrass söker kock!

  Ersta konferens & hotell som driver konferensanläggning, hotell, restaurang och festvåning är en del av den ideella organisationen Ersta diakoni. Vi har funnits sedan 1992 och allt sedan dess varit en populär mötesplats tack vare vår fantastiska utsikt, våra historiska lokaler, vårt engagemang och självklart våra trevliga och hjälpsamma medarbetare.

  Högt uppe på Erstaklippan med utsikt över Gamla stan, Skeppsholmen, Djurgården och Stockholms inlopp ligger Ersta terrass. Här serverar vi lunch, fika, middagar och andra matupplevelser utifrån våra gästers önskemål. Ersta terrass med sin stora terrass på 450 kvm har plats för totalt 210 sittande gäster inomhus och 250 minglande utomhus.

 • Grill- & sommarfest på 450 m² stor terrass med utsikt över Stockholm

  Möt sommaren på Ersta terrass. Från och med april kan du boka vår stora terrass för kombinerad utomhus/inomhusaktiviteter som grill- eller sommarfest.

 • Samarbete i kärlekens tecken

  Ersta kyrka och Ersta terrass erbjuder en helhetslösning för blivande bröllopspar. Nu finns möjligheten att via en bokning vigas i kyrkan för att därefter ha bröllopsfesten på Ersta terrass.

Kontakt

Ersta konferens
Box 4619
116 91 Stockholm

Besöksadress
Erstagatan 1K

Telefon 08-714 63 41
E-post konferens@erstadiakoni.se

Klicka här för karta och vägbeskrivning