Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Samarbete i kärlekens tecken

bröllop på terrassen

Ersta kyrka och Ersta terrass erbjuder en helhetslösning för blivande bröllopspar. Nu finns möjligheten att via en bokning vigas i kyrkan för att därefter ha bröllopsfesten på Ersta terrass.

Lösningen innebär att man kan kombinera charmen hos Ersta kyrka med den underbara maten och den fantastiska utsikten på Ersta terrass. Festvåningen och kyrkan ligger på några meters avstånd från varandra högt uppe på Erstaklippan.

Samarbetet innebär att kyrkan bokas tillsammans med terrassen. Bröllopsparet ansvarar för vigselakten tillsammans med sin församling eller med ett privat alternativ. En kyrkvaktmästare bistår före, under och efter vigseln.

– Ersta terrass är redan en populär festvåning för bröllop och andra fester. I och med samarbetet med kyrkan uppfyller vi många bröllopspars önskan om ett sammanhållet bröllop med vigsel och festlokal på Erstaområdet, säger Anki Anderstedt, bokningsansvarig på Ersta konferens och hotell.

Eftersom Ersta kyrka hör till organisationen Ersta diakoni, och därmed inte är en del av någon av Svenska kyrkans församlingar, har bröllopsparen tidigare ofta haft en vigselceremoni på terrassen eller gift sig i sin församlingskyrka. Därefter har de haft mottagning och fest på Ersta terrass. Nu erbjuder vi en helhetslösning.

Bokning av vigsel i Ersta kyrka med efterföljande mottagning på Ersta terrass bokas via Ersta terrass, erstaterrass.se, meet@erstadiakoni.se.

| Fler

Kontakt

Ersta konferens
Box 4619
116 91 Stockholm

Besöksadress
Erstagatan 1K

Telefon 08-714 63 41
E-post konferens@erstadiakoni.se

Klicka här för karta och vägbeskrivning