Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Julinspirerat konferens- och festpaket 1.195:-/person

Julkampanj Ersta konferens, hotell & terrass

Vi vet att julen känns mer än avlägsen så här års när sommaren är långt från slut. Men vi är även fullt medvetna om att det är vid den här tiden planeringen för höstens konferenser och julbord drar igång. Därför började vi fundera över ett julerbjudande redan när syrenen stod i blom. Hur ser ett erbjudande ut som lämnar ett leende på läpparna hos både deltagare och bokare? Nu har vi ett resultat…

Heldag med avslutande glöggmingel och traditionellt julbord med en av Stockholms bästa utsikter

Vårt julinspirerade konferens- och festpaket börjar med en heldag på Ersta konferens & hotell. Förutom konferenslokal som bokas separat och utifrån hur många ni är så ingår allt det som hör konferensen till så som för- och eftermiddagsfika och en god mättande lunch.

När konferensdagen är slut välkomnas ni till glöggmingel på Ersta terrass. Med glögg i glasen och allt annat som hör till har ni tid att umgås och njuta av att se skymningen lägga sig över staden. Ersta terrass har en av Stockholms bästa vyer med utsikt över Gamla stan, Skeppsholmen, Djurgården och Stockholms inlopp.

Dekorerade och dukade bord med vita linnedukar och servetter väntar er när ni är redo att äta. Det traditionella julbordet är skapad av färska råvaror och utifrån ett hållbarhetsperspektiv. Bland annat så är all vår fisk MSC-märkt, det mesta av köttet kommer från Svenska gårdar i Mälardalsområdet och grönsakerna är närodlade.

Kortfattat så innehåller paketet:

  • Heldagskonferens på Ersta konferens & hotell
  • Konferensmeny brons
  • Glöggmingel på terrassen
  • Traditionellt julbord på Ersta terrass

*Kostnad: 1.195:-/person + konferenslokal. Pris är angivet exklusive moms och avser bokning av paketet i sin helhet, eller uppgraderat, för sällskap om minst 40 personer.

Läs mer om vårt rabatterade julpaket och gör en bokningsförfrågan >>>

| Fler

Kontakt

Ersta konferens
Box 4619
116 91 Stockholm

Besöksadress
Erstagatan 1K

Telefon 08-714 63 41
E-post konferens@erstadiakoni.se

Klicka här för karta och vägbeskrivning