Ersta terrass

Samarbete i kärlekens tecken

Ersta kyrka och Ersta terrass erbjuder en helhetslösning för blivande bröllopspar. Nu finns möjligheten att via en bokning vigas i kyrkan för att därefter ha bröllopsfesten på Ersta terrass.

Lösningen innebär att man kan kombinera charmen hos Ersta kyrka med den underbara maten och den fantastiska utsikten på Ersta terrass. Festvåningen och kyrkan ligger på några meters avstånd från varandra högt uppe på Erstaklippan.

Samarbetet innebär att kyrkan bokas tillsammans med terrassen. Bröllopsparet ansvarar för vigselakten tillsammans med sin församling eller med ett privat alternativ. En kyrkvaktmästare bistår före, under och efter vigseln.

– Ersta terrass är redan en populär festvåning för bröllop och andra fester. I och med samarbetet med kyrkan uppfyller vi många bröllopspars önskan om ett sammanhållet bröllop med vigsel och festlokal på Erstaområdet, säger Anki Anderstedt, bokningsansvarig på Ersta konferens, hotell & terrass.

Eftersom Ersta kyrka hör till organisationen Ersta diakoni, och därmed inte är en del av någon av Svenska kyrkans församlingar, har bröllopsparen tidigare ofta haft en vigselceremoni på terrassen eller gift sig i sin församlingskyrka. Därefter har de haft mottagning och fest på Ersta terrass. Nu erbjuder vi en helhetslösning.

Bokning av vigsel i Ersta kyrka med efterföljande mottagning på Ersta terrass bokas via Ersta konferens, hotell & terrass, meet@erstadiakoni.se.

Bokningsförfrågan

Kontakta Ersta konferens, hotell & terrass

Postadress
Box 4619
116 91 Stockholm

Besöksadress
Erstagatan 1K och Erstagatan 1N
Södermalm, Stockholm

Hitta till Ersta konferns, hotell & terrass

Välkommen till vår lugna oas högt uppe på Erstaklippan!