Ersta konferens, hotell & terrass

Hur ser framtidens mötesarenor ut?

Covid19-pandemin har satt vår konferens, hotell och restaurangverksamhet i gungning och lett till avbokning av konferenser och fester. Våren och sommaren har gått om intet och hur det kommer att se ut i höst står skrivet i stjärnorna. Omvälvningen från att ha träffat olika personer dagligen i möten och andra sociala sammanhang till att arbeta hemifrån och mötas digitalt har gått från en dag till en annan.

Framöver kommer restriktionerna att lätta och vardagen få en mer normal gång, eller…?

Vi tror inte att saker och ting kommer att återgå till det gamla. Troligtvis kommer vårt arbetssätt med anknytning till en fysisk arbetsplats att förändras liksom hur vi möts och interagerar.

Vi tror på förändring och har framtidstro

För att vi ska kunna erbjuda de bästa och mest anpassade lösningarna för nya arbetssätt behöver vi din hjälp med att gissa om hur framtiden kommer att gestaltas.

Hjälp oss genom att svara på 16 frågor om hur du tror att kraven på framtidens möten och arbetsplatser kommer att se ut >>> (Undersökningen är avslutad)

Som tack för hjälpen för ifyllt formulär får du 10% rabatt på lokalkostnad på vår konferens- eller festvåning, dagens lunch eller en hotellövernattning vid ett tillfälle under 2020 och 2021. Dessutom får du ta del av resultatet av undersökningen som kommer att presenteras i en rapport i höst.

Bokningsförfrågan

Kontakta Ersta konferens, hotell & terrass

Postadress
Box 4619
116 91 Stockholm

Besöksadress
Erstagatan 1K och Erstagatan 1N
Södermalm, Stockholm

Hitta till Ersta konferns, hotell & terrass

Välkommen till vår lugna oas högt uppe på Erstaklippan!