Inför ditt besök

Här hittar du information som kan underlätta ditt konsertbesök i Ersta kyrka. Har du ytterligare frågor är du välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig.

Biljetter

Förköp av biljetter sker via ticketco.se
Biljetterna är vid de flesta konserter numrerade.

Eventuellt överblivna biljetter säljs i receptionen till Ersta hotell och konferens på konsertdagen 30 min innan konsertstart. Endast kortbetalning är möjligt.

Med anledning av den pågående coronapandemin följer vi förstås Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Om någon av våra konserter behöver ställas in återbetalas biljetterna.

Vaccinpass

Med anledning av Folkhälsomyndighetens nya regler om vaccinpass vid evenemang så kommer vi från den 1 december kontrollera giltigt vaccinpass och legitimation på alla över 18 år vid entrén till de evenemang där vi är fler än 100 personer.


För att få ett vaccinpass behöver du:

 • Vaccinerats med två doser av EMA (European Medicines Agency) godkända vaccin. Har du vaccinerats med Jensens vaccin gäller det med en dos.
 • Observera också att det måste ha gått minst 14 dagar sedan du vaccinerades med den andra dosen (gäller ej boosterdos).

Via denna länk kan du ladda ner och/eller skriva ut ditt vaccinationspass. 

Mer om detta med vaccinpass kan du läsa här.

Praktisk information

 • Hitta till Ersta kyrka: Till Ersta kyrka tar du dig lättast med buss nummer 2 eller 53 från Slussen till Ersta sjukhus. Kyrkan ligger på Erstagatan 1, inne på gården. Klicka här för att se en karta. 
 • Parkering: Det finns inga parkeringsplatser i direkt anslutning till kyrkan. Dock går det bra att köra fram till kyrkan för att hämta och lämna besökare. Närmaste är gatuparkering på exempelvis Erstagatan och Folkungagatan.
 • Färdtjänstadress: Erstagatan 1, 116 30 Stockholm

Tillgänglighet

 • Hörselslinga: Det finns hörselslinga i kyrkan. Ställ in hörhjälpmedlet i T- eller MT-läge. Det finns också möjlighet att låna en bärbar hörstav. Be våra konservärdar om hjälp.
 • Färdtjänst: Beställs till Ersta kyrka, Erstagatan 1.
 • Parkering: Har du ett parkeringstillstånd för rörelsehindrad kan du stå upp till 3 timmar på lämplig plats inom området.
 • Rullstolsplats: Det finns speciella rullstolsplatser. Biljett bokas som vanligt.
 • Ledagare: Kontakta oss på musik@erstadiakoni.se för kostnadsfri biljett till medföljande ledsagare.
 • Toaletter: Handikappanpassade toaletter finns i anslutning till biljettkassan på Erstagatan 1K.

Kontakta oss

Vill du veta mer om kyrkans arbete på Ersta eller vill framföra synpunkter? 

Telefon: 08-714 61 00
E-post: info@erstadiakoni.se

För frågor om konserter i Ersta kyrka ber vi dig kontakta oss via e-post musik@erstadiakoni.se 

Öppettider:
Vardagar kl 08.00-16.00
Lör-sön i samband med förrättning, konsert och gudstjänst

Besök oss:
Erstagatan 1
(inne på gården)