Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Välkommen till Ersta dagverksamhet

Hos oss på Ersta dagverksamhet i Enskededalen står du som gäst i centrum och det är du som är hjärtat i vår verksamhet. Vi välkomnar dig med demenssjukdom men även dina anhöriga och närstående.

Ersta dagverksamhet har möjlighet att ta emot 35 gäster. Verksamheten är uppdelad i två grupper med tillgång till eget kök. För oss är det viktigt att du känner att dagens aktiviteter sker på dina villkor och utifrån dina individuella behov.

Måltider och trivsel

Vi inleder dagen med en stor gemensam frukost, och för dig som önskar är du välkommen att delta i de praktiska sysslorna kring måltiden. Under dagen hinner vi även med lunch från Fazer och på eftermiddagen avslutar vi med fika.

Vi lägger stor vikt vid att skapa en måltidsmiljö som stimulerar till social samvaro och glädje. För oss på Ersta dagverksamhet är det även viktigt att ta vara på varje tillfälle till fest såsom högtider eller våra gästers födelsedagar.

Mer på Ersta dagverksamhet

Hos oss kan du ta del av gemensam tidningsläsning, korsordslösning, kortspel eller varför inte ägna dig åt någonting mer kreativt såsom måleri eller musik som är vanliga inslag i vår verksamhet. Vi erbjuder Qigong-inspirerad eller vanlig sittgymnastik samt dagliga promenader när vädret tillåter. Vi har också en specialinriktning för herrar.

| Fler

Kontakt

Ersta dagverksamhet i Enskededalen
Elisabet Olins väg 6
121 34 Enskededalen

Telefon 08-39 01 63
@ Enskededalen