Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Nytt på Linnégården!

Planering av aktivitetsåret på Linnégården är i full gång. Grundschemat ger en överblick vilka aktiviteter ordnas veckovis. Mer detaljerat planering över större event, temaveckor och firandet av högtider publiceras inom kort.

Julen, som vi sjöng in tillsammmans med Hedvig Eleonoras skola 1. advent, har varit riktigt händelserik. Vi har bakat lussebullar till Lucia och  gräddat pepparkakor till pepparkakans dag. Huset sjöd av "juliga" aktiviteter, vi fick finbesök av två Luciatåg. Vi bjöds på en en fantastisk julkonsert av "Tte Fantastic Four" vars vackra stämmor förstärkte julstämningen.

Vill du veta mer, kika på fliken "Nytt" under Linnégården, där finns även lite bilder.

| Fler

Kontakt

Ersta diakoni
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 61 00
@ Ersta diakoni