Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Alla Hjärtans Dag

Vocalettes

I februari börjar man bli lite trött och less på vinter, kyla och mörker. Därför har det varit viktigt att hålla humöret uppe med positiva aktiviteter.

Och vad kan vara mer positivt, härligt och inspirerande än kärleken? I samband med Alla Hjärtans Dag ordnade vi därför temaveckan tillägnat just -Kärleken!

Veckan invigdes med digital vernissage till utställningen "Love is in the air" då vi gick igenom utställningsmaterialet på en storskärm medan gästerna sippade på bubbel. Utställningen finns att skåda i entrén februari ut.

Vocalettes

Gruppen "Vocalettes" kom och bjöd på högklassig underhållning. Vi försökte själva sedan hålla stämningen uppe genom att sjunga kärlekssånger, dansa till dem, baka kärleksmums och till sist fira Valentindagen med snittar och bubbel på varje plan.

| Fler

Kontakt

Ersta diakoni
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 61 00
@ Ersta diakoni