Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Ersta Hannahemmet startar hemtjänst

Personal och boende Hannahemmet

För drygt ett år sedan öppnade vård- och omsorgboendet Ersta Hannahemmet i Råcksta och från och med den 1 januari 2017 erbjuder vi även hemtjänst till boende i närområdet.

Precis som Ersta Hannahemmet kommer hemtjänsten präglas av kontinuitet, trygghet och delaktighet. Vi arbetar med en liten personalgrupp för att den boende ska få träffa samma personer. Hemtjänstverksamheten delar lokaler med Ersta Hannahemmet så vi finns i närområdet och har bemanning dygnet runt. Vår personal talar både svenska och finska.

Vill du veta mer om hemtjänsten så är du välkommen att kontakta oss på 070-161 05 36 eller e-post: hemtjanst.hannahemmet@erstadiakoni.se.

Vi bjuder även in till informationsträff den 11 januari klockan 14.00 på Hannahemmet, Råckstavägen 32C. Här får du möjlighet att träffa personal och ställa frågor. 

Läs mer om Ersta Hannahemmets hemtjänst här.


| Fler

Kontakt

Ersta diakoni
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 61 00
@ Ersta diakoni