Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Författarkväll på NK bokhandel

Se människan. Boken om Ersta diakoni

Onsdagen den 4 oktober har du möjlighet att höra mer om boken ”Se Människan! – En bok om Ersta diakoni” på NK bokhandel i Stockholm. Klockan 18.00 inleder Ersta diakonis direktor, Stefan Nilsson, kvällen för att därefter lämna över till Elisabeth Christiansson som är en av författarna till boken.

Under författarkvällen har du möjlighet att köpa boken till specialpris. Boken handlar om Ersta diakoni som ofta har gått före och visat vägen i det sociala och omvårdande arbetet, och funnits med i situationer där andra backat undan. Vad som alltid varit utmärkande för Ersta diakoni är långsiktigheten. Det diakonala uppdraget är detsamma nu som för över 160 år sedan: att se människan, att tjäna, lindra, bota, stötta och vara ett synligt tecken på Guds barmhärtighet. Även i en sekulariserad värld.

Centrum för Näringslivshistoria har tagit fram boken på uppdrag av Ersta diakoni. Boken är utgiven på Förlaget Näringslivshistoria och finns att köpa både i Ersta diakonis bokhandel och på förlagets webbplats.

Varmt välkommen till NK bokhandel  den 4 oktober klockan 18.00-19.00!

| Fler

Kontakt

Ersta diakoni
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 61 00
@ Ersta diakoni