Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Ersta fastigheter nominerade till pris för hög förvaltningskvalitet

Branschindex 2018

Ersta fastigheter nominerades tidigare i år till priset ”Högsta förvaltningskvalitet” i klassen kontor/lokaler av Branschindex som är ett initiativ av företagen AktivBo och Fastighetsnytt Förlags AB. Priset och nomineringen syftar till att ge bostads- och fastighetsföretag möjlighet att mäta sin förvaltningskvalitet, och på så sätt få branschen som helhet att bli mer kundfokuserad.

Hyresgästerna bestämmer vem som vinner

Branschindex är nationellt och utgörs av en årlig hyresgästundersökning som mäter förvaltningskvalitet där utnämningarna baseras helt och hållet på hyresgästernas egna synpunkter om sin hyresvärd.

En av tre aktörer i Sverige som är bäst på förvaltningskvalitet

Ersta fastigheter nominerades tillsammans med Stockholms Kooperativa Bostadsförmedling och Tidaholms Bostad AB i klassen kontor/lokal bland alla aktörer i Sverige. Tyvärr vann vi inte förstapriset som gick till Tidaholms Bostad AB men känner oss glada och hedrade av en topp-tre-placering baserad på vår goda förvaltningskvalitet i konkurrens med många förvaltare spridda över hela landet.

| Fler

Kontakt

Ersta diakoni
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 61 00
@ Ersta diakoni