Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Nu kan våra diabetespatienter träffa oss digitalt

Diabetesapp

Vi är glada att kunna berätta att vi på Ersta sjukhus diabetesmottagning kan erbjuda våra patienter digitala videobesök.

Via mobilappen Videobesök Ersta sjukhus ger vi våra patienter möjlighet att ha en säker, effektiv och personlig dialog med oss via videosamtal.

Via sin mobiltelefon kan patienten träffa läkare, diabetessjuksköterska eller dietist utan att åka hemifrån. På så sätt ökar vi tillgängligheten och flexibiliteten för våra patienter. Allt som behövs är en smartphone, BankID och en nätuppkoppling. 

- Vi ser digitala videobesök som ett komplement till den goda vård vi redan har. Det ersätter inte det fysiska mötet men för vissa typer av besök kan det underlätta enormt för patienten att inte behöva ta sig till sjukhuset, säger Elisabeth Niklasson, enhetschef på Ersta sjukhus diabetesmottagning.

För mer inforamtion och instruktioner läs mer på Videobesök.

| Fler

Kontakt

Ersta diakoni
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 61 00
@ Ersta diakoni