Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Ersta städtjänster avyttras

Från och med den 1 april 2018 tar Vardagsfrid AB över Ersta städtjänster.

Då Ersta diakoni bedriver vård och omsorg har vi valt att avyttra verksamheten hushållsnära tjänster. Kunderna och medarbetarna är informerade. Samtliga medarbetare har erbjudits att fortsätta arbeta hos Vardagsfrid AB.

Kontakt

E-post: info@vardagsfrid.se

Telefon: 010-516 43 00

| Fler

Kontakt

Ersta diakoni
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 61 00
@ Ersta diakoni