Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Belgiskt besök på Sarahemmet

Belgisk delegation på besök på Sarahemmet

En belgisk delegation från Kenniscentrum60+ har besökt Sarahemmet för att bland annat lära sig mer om hur äldreomsorgen fungerar i Sverige.

Kenniscentrum60+ är en ideell organisation som arbetar för utbyte mellan länder, organisationer och företag inom äldreomsorg. En av anledningarna till besöket var att få en inblick i hur vi arbetar med äldreomsorg i Sverige och på Ersta diakoni.

Under besöket på vårt nyinvigda boende berättade Christine Tell, äldreboendechef, om hur vi arbetar med äldreomsorg inom Ersta diakoni. Ulrika Lann, verksamhetschef på Sarahemmet, guidade gästerna på vårt helt nybyggda äldreboende och berättade om verksamheten.

Sarahemmet är ett nybyggt vård- och omsorgsboende som ligger i anslutning till naturreservat och friluftsområde i Älta. Boendet har 54 platser och fokuserar på trivsam samvaro och anpassad inne- och utemiljö med tema djur och natur.

Läs mer om Ersta Sarahemmet >>>

| Fler

Kontakt

Ersta diakoni
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 61 00
@ Ersta diakoni