Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Direktor Stefan Nilsson skriver på SvD debatt

Barn som bevittnar våld i hemmet ska ha rätt till en målsägandestatus.

Det skriver vår direktor Stefan Nilsson på SvDs debattsida. Kravet framförs tillsammansmed företrädare för åtta andra organisationer som arbetar för barns rättigheter, till exempel Rädda Barnen, Se Barnen, Gålöstiftelsen och Brottsofferjouren.

| Fler

Kontakt

Ersta diakoni
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 61 00
@ Ersta diakoni