Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Februari

 • Ersta vårdcentral får högsta betyg av patienter

  Ersta vårdcentral får högsta betyg i flera dimensioner enligt den senaste Nationella Patientenkäten för primärvård. Bland vårdcentralens patienter känner sig 100 procent respektfullt bemötta oavsett kön, religion och etnisk bakgrund. Drygt 92 procent skulle rekommendera Ersta vårdcentral till en närstående i samma situation.

 • Ersta diakoni erbjuder anhörigvistelser

  Ett dygns frihet från krav kan vara en obeskrivlig lyx för anhöriga till någon som är drabbad av Alzheimer eller annan kognitiv sjukdom. För dem erbjuder Ersta diakoni nu anhörigvistelser.

 • Björn Övermark ny fastighetschef på Ersta diakoni

  Björn Övermark har rekryterats till tjänsten som ny fastighetschef på Ersta diakoni. Han tillträder den 2 mars. Björn kommer senast från tjänsten som fastighetschef i Solna stad och har över tio års erfarenhet från att ha arbetat med sjukhusfastigheter, bland annat i rollen som förvaltningschef på Locum.

 • Ersta Möjlighet ser tillbaka på ett framgångsrikt första år

  Ersta Möjlighet är ett skyddat boende för våldsutsatta kvinnor med beroendeproblematik. Nu fyller verksamheten 1 år och firar med vetskapen att man gjort många kvinnors liv tryggare.

 • Ersta sjukhus utvecklar den digifysiska vården i samarbete med Doctrin

  Tillsammans med hälsoteknikbolaget Doctrin tar Ersta sjukhus nu ett helhetsgrepp om digitaliseringen av verksamheterna genom att införa och vidareutveckla deras digitala plattform.

 • Ersta diakoni startar nytt naturnära äldreboende i Upplands Väsby

  Ersta diakonis äldreomsorg växer, nu med ett modernt äldreboende med stort fokus på inspirerande utemiljö i Upplands Väsby. Denna gång samarbetar Ersta diakoni med fastighetsägaren Carl de Geer och fastighetsutvecklaren Mitsemhus.

Kontakt

Ersta diakoni
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 61 00
@ Ersta diakoni