Bidra till en sommar utan orosmoln

I Sverige lever 420 000 unga i familjer med missbruk. På Ersta Vändpunktens sommarläger får utsatta barn en paus från otryggheten.

Att gå på sommarlov är för många förknippat med glädje och frihet, men för vissa är det raka motsatsen. Kanske blir de inlåsta med sina föräldrar i en lägenhet i stan eller bara lämnade vind för våg med oro, besvikelse och skam.

”Det känns inte som om man är så ensam om det.
Här har alla varit med om samma sak.”

På Ersta Vändpunktens sommarläger får barn, mellan 7 och 17 år, en paus från otryggheten. Här träffar de jämnåriga att dela sina tankar med. Här får de professionellt stöd att stärka sin självkänsla. Och här får de uppleva en sommar – så som den borde vara. Med bad, bus och barfotaspring.

Ersta Vändpunktens sommarläger är en förlängning av gruppverksamheten vilket innebär att alla lägerbesökare har deltagit i Ersta Vändpunktens gruppverksamhet. Det går därför inte att anmäla sig till lägret om man inte tidigare deltagit i vändpunktens gruppverksamhet.

Här kan du se en film som sammanfattar barnens upplevelse av sommarlägret:

 

Hjälp oss att hjälpa fler

Ersta Vändpunktens verksamhet drivs ideellt och din gåva är helt avgörande.
Ge en gåva eller swisha valfritt belopp till 900 05 48 och var med och bidra till att fler utsatta barn får chansen att tillbringa en sommar utan orosmoln. 

Skänk en gåva

Ersta Vändpunktens sommarläger drivs ideellt. Din gåva gör stor skillnad. Var med och bidra till att fler får uppleva en sommar så som den borde vara. Läs mer här>>

Om vårt sommarläger

På Ersta Vändpunktens sommarläger får barn, mellan 7 och 17 år, en paus från otryggheten. Läs mer här>>

Om Ersta Vändpunkten

Till Ersta Vändpunkten välkomnar vi barn och vuxna som på olika sätt drabbats av en närståendes missbruk av alkohol eller droger. Läs mer här>>